WelkomVisieWerkwijzeDienstenCVImpressieLinksContactgegevens
Tuinadviesbureau A.J. van Vugt
Maakt uw tuin een belevenis!!!
Visie

 "Het uitvoeren van een ontwerpstudie ten einde de wensen van de opdrachtgever te vertalen naar een esthetisch verantwoord plan."

Binnen tuinadviesbureau A. J. van Vugt wordt een tuin benaderd  als een opeenvolging op het huis. Net als een huis heeft een tuin verschillende kamers met waar mogelijk afzonderlijke thema’s en andere doelen. Elk thema sluit weer aan op een andere wens van de opdrachtgever. Binnen een ontwerpstudie uitgevoerd door Tuinadviesbureau A. J. van Vugt wordt tevens gekeken naar de omgeving rondom het huis en de stijl van het huis. Deze onderlinge relaties vormen naast de wensen van de bewoners het uitgangspunt voor een esthetisch verantwoord ontwerp.

Naast esthetisch verantwoord moet een tuin ook praktisch en doelgericht zijn. Een onderhoudsvrije tuin bestaat niet maar een onderhoudsvriendelijke tuin behoort wel tot de mogelijkheden. Daar komt bij dat een tuin nooit af is. Een tuin is opgebouwd uit biotische en a-biotische elementen. Deze elementen evolueren voortdurend.

Na het vormgeven van de tuin kunnen ook andere factoren met het oog op de aanleg en het onderhoud van de tuin aan de orde komen. Met aan de ene kant de vakkennis en de ervaring van Tuinadviesbureau A.J. van Vugt en aan de andere kant een breed en vertrouwd netwerk van (externe) adviseurs is er voor elk project de juiste kennis in huis.


WelkomVisieWerkwijzeDienstenCVImpressieLinksContactgegevens